NYHETER
February 17, 2015
Ölprovning

Är ni intresserade av att lära er mer om öl och prova olika ölsorter, boka din ölprovning idag så kommer jag ut till er. Kostnad 395 kr per person då ingår 5 olika öltyper minimun 8 pers. Provningsglas har jag med mig.

November 2, 2014
Julöl Snön Faller

Måndagen 3 november finns vår Julöl att köpa på Systembolagen i Borås, Kinna och Bollebygd.

October 26, 2014
Smaka på Åhaga 2014

En vecka har redan gått efter en mycket rolig och lyckad mässa på Åhaga.Tack alla som besökte oss och provsmakade vår öl. Nu laddar vi om och förbereder oss för julölen “Snön Faller”. From den 3 november finns den på systembolaget här i Borås och Kinna. Väl mött!!

October 10, 2014
Snön Faller på Åhaga den 17-18 okt

Smygpremiär av vår julöl Snön Faller vi finns på Smaka på Åhaga kom och besök oss i vår monter.

Julbord med ölprovning- boka er Julaktivitet

Vi provar 3 sorters öl och pratar lite om dem, efter det dukas julbordet upp. Ingen visning i produktionen.  Endast i slutna sällskap 10-20 pers Pris:455 kr/pers. Starksprit serveras ej. Alkoholfria alternativ finns. Mat och dryck faktureras beställaren. Tid 18:30 from v 48.

March 23, 2014
Ölprovning – uppdaterad information

Vi provsmakar 6 sorters öl med tilltugg och visar produktionen i bryggeriet. Det finns även möjlighet att beställa varm mat efter provningen. Alkoholfria alternativ finns, för mer info ring eller maila. Perfekt event för företag, svensexa, möhippa eller kompisgäng endast i slutna sällskap. 8-20 pers. Pris 250 kr/pers. Ölprovningen och ev mat faktureras beställaren.

March 22, 2014
The Factory, Bryggan Café & Bistro och Annelundsvillan

Våra tre sorter som vi har på systembolaget finns även att köpa på The Factory, Bryggan Café & Bistro och Annelundsvillan i Borås.

The Bishop Arms i Borås

Bishop Arms i Borås var först ut med att servera Saxen Ljus och Saxen Mörk. I deras sortiment har sedan länge även funnits Saxen Vete och vår IPA Emperor of Hops. IPAn började säljas redan sommaren 2013 och hette då 1060.

Prinsen i Kungsbacka, ÖlstuganTullen Lejonet och ÖlstuganTullen Andra Långgatan

Vi har levererat Saxen Ljus, Saxen Mörk och Emperor of Hops till Prinsen i Kungsbacka, ÖlstuganTullen Lejonet och ÖlstuganTullen Andra Långgatan. Hoppas ni hittar dit och kan provsmaka vår öl.

Kinna Stadshotell

Nu finns Saxen Ljus, Saxen Mörk och vår IPA Emperor of Hops i baren på Kinna Stadshotell. Väl mött!!