NYHETER
March 23, 2014
Ölprovning – uppdaterad information

Ölprovning startar upp på bryggeriet. Vi provsmakar 6 sorters öl med tilltugg och visar produktionen i bryggeriet. Det finns även möjlighet att beställa varm mat efter provningen. Alkoholfria alternativ finns, för mer info ring eller maila. Perfekt event för företag, svensexa, möhippa eller kompisgäng endast i slutna sällskap. 8-24 pers. Pris 250 kr/pers

March 22, 2014
The Factory, Bryggan Café & Bistro och Annelundsvillan

Våra tre sorter som vi har på systembolaget finns även att köpa på The Factory, Bryggan Café & Bistro och Annelundsvillan i Borås.

The Bishop Arms i Borås

Bishop Arms i Borås var först ut med att servera Saxen Ljus och Saxen Mörk. I deras sortiment har sedan länge även funnits Saxen Vete och vår IPA Emperor of Hops. IPAn började säljas redan sommaren 2013 och hette då 1060.

Prinsen i Kungsbacka, ÖlstuganTullen Lejonet och ÖlstuganTullen Andra Långgatan

Vi har levererat Saxen Ljus, Saxen Mörk och Emperor of Hops till Prinsen i Kungsbacka, ÖlstuganTullen Lejonet och ÖlstuganTullen Andra Långgatan. Hoppas ni hittar dit och kan provsmaka vår öl.

Kinna Stadshotell

Nu finns Saxen Ljus, Saxen Mörk och vår IPA Emperor of Hops i baren på Kinna Stadshotell. Väl mött!!

March 7, 2014
Ölprovning

Ölprovning startar upp på bryggeriet. Vi provar 6 sorters öl med tilltugg och visar produktionen i bryggeriet. Det finns även möjlighet att beställa varm mat efter provningen. Alkoholfria alternativ finns, för mer info ring/maila. Perfekt event för företag, svensexa, möhippa eller kompisgäng endast i slutna sällskap. 8-24 pers. Pris 250 kr/pers

November 11, 2013
Snön Faller – vår Julöl

Den 15 november släpps vår julöl “Snön Faller” på Systembolagen i Borås (Knalleland & Allégatan) och även i Kinna. Produkten ingår i Systembolagets beställningssortiment beställs fraktfritt till din butik.

November 30, 2012
Systembolaget lanserar öl från Borås Bryggeri

Från och med den 1 december finns Saxen Ljus och Saxen Mörk på Systembolagets hyllor i Knalleland, Borås. Produkterna ingår även i Systembolagets beställningssortiment vilket innebär att det går att beställa hem till samtliga Systembolag i Sverige.

October 15, 2012
Premiär för Saxen Mörk på mässan “Smaka på Åhaga”, Borås 19-20 oktober

Borås Bryggeri kommer i samarbete med Sjuhäradsmat ställa ut på vin- och delikatessmässa Smaka på Åhaga i Borås den 19-20 oktober. Hos Borås Bryggeri kommer man kunna smaka på Saxen Ljus, men det kommer även bli premiär på Saxen Mörk som är en lite mörkare Ale med tydlig humlekaraktär och med nyanser av karamell och honung.

April 27, 2012
Artikel om Borås Bryggeri i BT

Idag finns en artikel i Borås Tidning om det nystartade mikrobryggeriet Borås Bryggeri. www.bt.se